Hexenjacht                      

                                                                                          Wat vinden lezers van Hexenjacht? 
Heerlijk boekje om te lezen. Ik had het zo gelezen! Lekker met veel gnifflen en een traan!

Thijs D.


Verplichte kost voor mensen (m/v), die in een slechte relatie zitten of zijn uitgestapt!

Ellen B. 


Mocht eigenlijk van mezelf komende half jaar geen boeken kopen (ligt een hele stapel) maar voor jouw boek uitzondering gemaakt! 

M.B. 


Pavlove is mijn favoriet!

Heleen S. 


Een super leuk geschreven boek. Ik was steeds nieuwsgierig naar het volgende hoofdstuk. Herkenbare gebeurtenissen op een luchtige manier verwoord. Een aanrader!

Reinard Jansen

 

Zelf heb ik een zeer vriendschappelijk scheiding achter de rug. Wel hoor ik om me heen de verhalen van de zogenaamde " vechtscheidingen" en dat verbijstert en verbaast me. Zo ook het boek van Daan. 

Daan Vos verwerkt het scheidingsproces in ieder geval met een behoorlijke dosis humor en dat lijkt me ook de beste manier. Dat relativeert.

Ik heb veel gegrinnikt tijdens het lezen: vlot geschreven en vast voor " lotgenoten" heel herkenbaar, en heel erg geestig. Het geroddel in de hexenkrng onder het genot van diverse liters wijn herken ik overigens ook wel. :-)

Ik heb er een "doorgeefboek" van gemaakt en kreeg net een mailtje van een doorlezer: " Leuk boek Ger,ik heb me rot gelachen".

Kopen en lezen dus!!

Gerda Schapers

http://farus.net

 


Een aanrader!

Ik heb het boek met rode oren en veel plezier gelezen.

Een gewaarschuwd man telt voor....in dit geval 100.

Leuk geschreven, herkenbaar en bevestiging dat de brug van Venus naar Mars nog niet af is.

Chapeau Daan!

G. Vandercappellen

 


Een (h)eerlijk hilarisch geschreven boek. Af en toe tranen van de pret en herkenbaarheid, maar bij vlagen ook triest en aangrijpend.

In één ruk uitgelezen. Prima debuut van Daan Vos die op geheel authentieke wijze met humor en zelfspot zijn echtscheiding beschrijft.

Een “must-read”, ook als je niet wilt scheiden!

Mijn vrouw gaat het ook lezen, snapt ze die mannen ook beter! 

Ronald W.

 


Ijzersterk beschreven. Als ik het lees schaam ik me opnieuw. Zo moet het er uit gezien hebben, van buiten...

Ik zou dus zeggen: juist voor hexen!

En dan bedoel ik hexen m/v 

Bert M

 


Recht door zee, soms op het randje, confronterend en zeer zeker ook goed leesvoer voor mannen die niet in de hexenfase zitten... Wijze lessen over het doorbreken van sleur, het managen van verwachtingen, het omgaan met ongewenste situaties en dat allemaal onder de mantel van de liefde.

Kortom: liefde maakt blind… vooral als het voorbij is… ;-) 

Mark O.

 


Ik heb regelmatig hardop gelachen om de beschreven situaties. Ze zijn zo herkenbaar. En het is verrassend om het dit keer vanuit het perspectief van de man te lezen.

Knap hoe Daan Vos dit onder woorden heeft kunnen en willen brengen. Hij laat zich van zijn kwetsbare kant (soms letterlijk!) zien, en dat maakt dat het lezen van dit boek een authentieke ervaring is. 

Bianca Kroon

 


Ik heb genoten van dit boek... en het was in meerdere opzichten herkenbaar !

Niels


 

Ontzettend genoten van Hexenjacht! Mooi hoe openhartig en eerlijk, maar vooral met veel humor en zelfspot je schrijft. Wat dit boek bijzonder maakt is dat je er heel goed in slaagt te beschrijven hoe veel mannen en vaders voelen, denken en handelen wanneer ze te maken krijgen met een hex. Ik herken dit van mijn eigen man - met wie ik bijna tien jaar samen ben - en voor wie zijn hexenjacht helaas nog altijd voortduurt. Het boek is geschreven vanuit het perspectief van de man en juist daarom een 'must-read' voor vrouwen! 

Monique M.

http://gevolgenvanvalseaangifte.nl

 


Je schrijft hilarisch. Ik herken het 100%. Het is een boek dat je niet zomaar weglegt. Af en toe lag ik echt in een deuk terwijl het ook naar mijn strot grijpt. Het zal nog wel een tijdje blijven hangen in mijn hoofd.

Mirjam L.

 


Heel dapper ! Ben op de helft van het boek .... vindt het fantastisch om te lezen.

Hexje

 


Wat een heerlijk boek en wat een feest der herkenning. Ik heb het in 1 x uitgelezen. Ik was ook getrouwd met zo'n Hex en ben inmiddels weer 13 jaar gelukkig met de liefde van mijn leven. Had een soortgelijk boek kunnen schrijven, maar had het nimmer zo humoristisch uit mijn pen gekregen. Goed gedaan Daan!

Raimond Honig

http://www.raimondhonig.com

 


Ik dacht dat ik de enige was die zoveel ellende heeft meegemaakt in mijn scheiding. De verhalen uit Hexenjacht zijn zo herkenbaar voor mij en dat vind ik mooi. Ik heb genoten van de pittige verhalen en ook veel gelachen. Dat helpt ook wel weer om anders naar mijn eigen scheiding te kijken. Daan: dankjewel voor je eerlijke, scherpe, harde en grappige inkijk in je eigen ervaring...

Pieters

 


Iedere man die in een scheiding ligt moet dit lezen. Iedere vrouw die in een scheiding ligt en wil weten hoe haar ex zich voelt moet dit ook lezen, ook al is ze zelf natuurlijk geen Hex. 

marije L

 


Daan Vos beschrijft zijn scheiding en wat er aan vooraf is gegaan meedogenloos en zonder gene. De verhalen zijn krachtig, soms droevig en soms grappig maar altijd recht uit het hart en rauw op de maag. Kortom hard maar eerlijk, daar hou ik van.

Jeroen S.

 


Gisteravond begonnen met lezen en....het boek maar meteen uitgelezen! Openhartige, expliciete, zelfkritische, boeiende en beeldende schrijfstijl. Hexenchapeau! Van nieuw geluk tot de volledige afbraak daarvan. En dan, op de puinhopen, de doorstart naar geluk 2.0 met de derde vrouw. Ook heel herkenbaar!

S. C.

 


Lekker recht voor z'n raap dit boek. Geen gelul maar echte verhalen die ergens over gaan. Prima ! Goed dat eindelijk de man ook eens aan het woord komt want bij echtscheidingen zijn de rechters, advocaten, mediators en exen meestal Hexen ...

Barry B.

 


Feest der herkenning. Ik heb het achter me gelaten. Wel lekker vlot geschreven. Af en toe echt lachen.

karreman

 


Echt een leuk boek, ik heb veel gelachen en was gepakt door de tekst en de herkenbaarheid. Als het uitkomt stuur ik er 1 naar XXXXXXX of d’r nieuwe partner (haha). Zo fijn dat mijn hexenjacht voorbij is.

P. Lagemaat

 


Erg leuk geschreven, feest van herkenning, 90% klopt met mijn persoonlijke verhaal geweldig. Leest weg a la “Komt een vrouw bij de dokter”, maar dan iets minder grof. Ik word er wel blij van.  

Ryan van Halst