Hexenjacht                      

                                                                                          

Boeklancering Hexenjacht

Tijdens "De Dag van de Hex" op vrijdag de 13e mei 2016 vond de officiele boeklancering van Hexenjacht plaats in MatchZo Stammerlandweg 10 Amsterdam Zuidoost. 

Na een mooie introductie door uitgever Bianca Kroon sprak Daan Vos kort over het boek. Daarna onthulde de burgemeester van Driemond dhr. Pim Boin het boek Hexenjacht met een eigen plek in de bibliotheek van Driemond. Vervolgens vond de brainstorm plaats getiteld: Help Daan naar het boekenbal. Er werden erg leuke guerrilla marketing achtige tips bedacht door groepjes aanwezigen. Waarvoor dank. Heb jij tips en trucs? Laat het me gerust weten, Graag zelfs ! En Kluun, let op want ik ga ook echt met die tips aan de slag :-)  

Tot slot was er natuurlijk een signeersessie. Onder het genot van een hapje en een drankje en live muziek door bassist Jeroen Lely en gitarist Menno Smit (boek deze gasten voor je feest of partij, ze zijn beregoed en kunnen ook met grotere bezetting komen). Klasse mannen, echt super gedaan! Het evenement werd goed bezocht en er werden deze middag gelukkig geen hexen gesignaleerd.... 

Alle aanwezigen dank voor jullie actieve en gezellige aanwezigheid!  

Zie voor een impressie van de middag de onderstaande foto's.