Hexenjacht                      

                                                                                          


Daan Vos: auwteur van het boek Hexenjacht: pijnlijk grappige en droevige mannenverhalen over een vechtscheiding 

<--- bestel het boek door op het plaatje te klikken :-) Daan Vos is opgegroeid in een provinciestadje in het oosten van het land. Na vele baantjes variërend van ijsverkoper, interviewer, incasso-medewerker tot badmeester, ging hij op latere leeftijd studeren in de grote stad. Hij houdt van sport (tegenwoordig wat meer passief dan actief), loopt soms een beetje hard (meestal van stapel), golft en kijkt steevast sport op zondagavond. Kortom, Daan is eigenlijk een heel gewone gescheiden man. 

Wat het misschien bijzonder maakt is dat hij zijn vechtscheidingsbelevenissen en die van anderen met jou als lezer deelt. Daan hoopt daarmee dat je sommige dingen herkent en erom kunt lachen, huilen of ze gewoon voor kennisgeving aanneemt. Hij heeft daarmee niet de pretentie alles beter te weten. Maar wel dat er iets positiefs voor je in zit. Want hij gelooft erin dat alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht komt. Ook na een vechtscheiding.  

Daan woont tegenwoordig ergens in de Randstad samen met zijn "derde vrouw" (lees het verhaal "Drie vrouwen") waarvan hij vurig hoopt dat zij nooit zijn tweede Hex zal worden.